Workshop 'Waarnemen als buitenstaander'In deze 2-daagse workshop maak je kennis met Next Level Learning, een transformatieve vorm van leren. Hoewel ‘transformatie’ een woord is dat vaak gebruikt wordt voor een snelle en wezenlijke ontwikkeling van onszelf is het voor de meesten lastig voor te stellen of voor wie het heeft ervaren te beschrijven. De woorden die daar veelal bij genoemd worden en waaraan vaak een toevoeging zoals ‘een grote mate van’ voorafgaat, zijn innerlijke verstilling, vrijheid, ontspanning, verbondenheid, energie, creativiteit, levendigheid, moeiteloosheid, etc etc. En dan is er ook nog de ongrijpbare weg ernaar toe. Deze workshop is er daarom niet alleen om zicht te krijgen op de transformatieve effecten van Next Level Learning maar ook om zicht te krijgen op de (be)grijpbare weg met een tool er naar toe, Next Level Learning voor ieder moment in het dagelijks leven.


Hieronder volgt een beschrijving van de workshop die technisch gezien vollediger is maar wellicht ook lastiger leesbaar. Hoe meer je van de homepagina en de tool doorgenomen hebt hoe makkelijker het te lezen is.


In deze 2-daagse workshop maak je kennis met Next Level Learning. Je krijgt gevoel en beeld bij het waarnemen voorbij het bewustzijn van jezelf of de ander. Het is waarnemen als een buitenstaander dat samen met (het opbouwen van) metabewustzijn de wezenlijke componenten zijn van Next Level Learning zoals je in de tool kunt zien. In deze workshop ga je ervaren hoe beide componenten verbonden zijn. Je bouwt metabewustzijn op en oefent met waarnemen als buitenstaander. Je krijgt daarmee zicht op de weg naar Next Level Learning in het dagelijks leven en de (transformatieve) resultaten zoals op de homepagina beschreven zijn.


Na de workshop

Een enkeling kan na de workshop individueel verder om het niveau van Next Level Learning te bereiken in het dagelijks leven. De meesten zullen echter enige herhaling nodig hebben met anderen om tot Next Level Learning te komen. Daarom is het idee ontstaan van een Community for Next Level Learning. Binnen deze community die naar verwachting in september 2019 van start gaat kun je samen met anderen activiteiten doen waardoor je je eigen leerweg naar Next Level Learning vorm geeft. En wie het proces van Next Level Learning helemaal eigen wil maken of bijvoorbeeld zelf een leertraject gebaseerd op Next Level Learning wil gaan aanbieden kan natuurlijk de opleiding ‘Transitie naar vrijheid’ gaan doen.


Praktische info

Deze 2-daagse workshop bestaat uit 2 aaneengesloten bijeenkomsten van een dag. De data voor de workshop waar je nu voor in kunt schrijven zijn:
27 en 28 juni 2019, donderdag en vrijdag

Als het minimaal aantal deelnemers van 4 drie weken van te voren niet is bereikt gaat de workshop niet door, maar worden er nieuwe data vastgesteld voor later in het jaar. Je kunt je aanmelden tot het maximum aantal van 9 deelnemers is bereikt.

De kosten voor deze workshop bedragen € 175,- per persoon, exclusief kosten voor de lunch. De lunchtijd is op eigen manier in te vullen en er zijn lunchgelegenheden nabij. De locatie is in of nabij Utrecht.

Je kunt je opgeven voor de workshop door het inschrijfformulier in te vullen. Zodra bekend is dat de workshop definitief doorgaat krijg je een factuur. Mocht de opleiding op een later moment van start gaan dan zal ik opnieuw met je overleggen over deelname en beschikbaarheid.

Voor deelname aan deze opleiding gelden een aantal voorwaarden zoals:

  • Je bent tussen de 20 en 70 jaar. Tussen de 55 en 70 jaar is deelname alleen mogelijk op basis van een kort (telefonisch) intakegesprek.
  • Je gebruikt geen medicijnen of verdovende middelen die het functioneren van de psyche beïnvloeden.
  • Je hebt de tool doorlopen en je schat in dat je de oefening die op het eind daarvan is vermeld redelijk kunt uitvoeren.

Voor meer informatie en alle voorwaarden zie de algemene voorwaarden en de pagina op deze website over ‘Resultaten en bijwerkingen’.

Deelnemers dienen het boek ‘Bewustzijn upgrade’ in het bezit te hebben.