Workshop 'Waarnemen als buitenstaander'In deze 2-daagse workshop maak je een start met Next Level Learning, een transformatieve vorm van leren. Hoewel ‘transformatie’ een woord is dat vaak gebruikt wordt voor een snelle en wezenlijke ontwikkeling van onszelf is het voor de meeste mensen lastig voor te stellen en voor wie het heeft ervaren moeilijk te beschrijven. De woorden die daar veelal bij genoemd worden en waaraan vaak een toevoeging zoals ‘een grote mate van’ voorafgaat, zijn innerlijke verstilling, vrijheid, ontspanning, verbondenheid, energie, creativiteit, levendigheid, moeiteloosheid, etc etc. En dan is er ook nog de ongrijpbare weg ernaar toe. Deze workshop is er daarom niet alleen om zicht te krijgen op de transformatieve effecten van Next Level Learning maar ook om zicht te krijgen op de (be)grijpbare weg met een tool er naar toe, Next Level Learning voor ieder moment in het dagelijks leven.


De workshop in het kort

Je gaat herhalend twee soorten oefeningen doen waarmee je Next Level Learning kunt bereiken. Een basisoefening die wordt beschreven aan het eind van de tool en een oefening die erop gericht is jezelf waar te nemen als buitenstaander zoals in het boek ‘Bewustzijn upgrade’ beschreven. In deze workshop ga je dus niet met je eigen thema’s, gevoelens of andere zaken die je voor jezelf wil houden aan de slag maar alles wat je doet is erop gericht Next Level Learning te leren zodat je na de workshop zelf met Next Level Learning aan de slag kan gaan om de (transformatieve) resultaten te bereiken in ieder moment van het dagelijks leven zoals op de homepagina beschreven.


Na de workshop

In feite kies je met het deelnemen aan deze workshop voor een bewustzijn upgrade als start om met Next Level Learning te beginnen zoals beschreven op de homepagina. Dit is van te voren niet voor te stellen, gewoon onmogelijk, maar de impact ervan is groot en daar is het transformatieve effect het resultaat van. Er zijn ook valkuilen en bijwerkingen die net zo onmogelijk voor te stellen zijn. Lees daarom de pagina ‘resultaten en bijwerkingen’. Om de valkuilen te voorkomen en bijwerkingen te minimaliseren kun je gebruik maken van de duiding en richtlijnen in het boek ‘Bewustzijn upgrade’.


Workshop of transformatief traject?

Voor wie potentieel het meeste baat kan hebben van Next Level Learning op het gebied van psychisch en lichamelijk welzijn is de bewustzijn upgrade van deze workshop vaak niet genoeg om te beginnen met Next Level Learning. Het gaat om mensen met bijvoorbeeld heel veel (lichamelijke) spanning, burn-out, depressiviteit, extreme vermoeidheid of lichamelijke klachten cq aandoeningen die gerelateerd zijn aan spanning zoals krampen, verminderde werking van het immuunsysteem, etc. Er is dan ongeveer twee keer zoveel tijd nodig om goed van start te kunnen gaan en daarvoor is het transformatief traject ontwikkeld. Bij twijfel welk traject voor jou geschikt is, kun je contact opnemen.


Praktische info

Deze 2-daagse workshop bestaat uit 2 aaneengesloten dagen van 9.00 tot 16.30

Deze workshop wordt uitgevoerd door partners van CVOP zoals beschreven op de pagina over partners. De partners bepalen de prijs en de locatie. De richtprijs per deelnemer is € 175,- exclusief de kosten voor de lunch.

Voor deelname aan deze workshop gelden een aantal voorwaarden zoals:

  • Je bent tussen de 20 en 63 jaar. Tussen de 50 en 63 jaar is deelname alleen mogelijk op basis van een kort (telefonisch) intakegesprek.
  • Je gebruikt geen medicijnen of verdovende middelen die het functioneren van de psyche beïnvloeden.
  • Je hebt de tool doorlopen en je schat in dat je de oefening die op het eind daarvan op pagina 51 is vermeld redelijk kunt uitvoeren.

Voor meer informatie en alle voorwaarden zie de algemene voorwaarden en de pagina op deze website over ‘Resultaten en bijwerkingen’.

Deelnemers dienen het boek ‘Bewustzijn upgrade’ in het bezit te hebben.

Als je interesse hebt in deze workshop neem dan contact met mij op.

Een zeer praktisch alternatief voor de workshop is zelfstandig leren.