Transformatief trajectDit traject is ontwikkeld voor wie veel spanning heeft en in een relatief korte periode transformatieve resultaten wil bereiken bijvoorbeeld in de toepassingsgebieden ‘eigen beweging’ en ‘lichamelijk welzijn’ zoals beschreven op de pagina over toepassingen of als je al lange tijd heel veel spanning hebt en dat substantieel wil verminderen.

In de bovengenoemde toepassingsgebieden zijn het vooral de potentiele resultaten die van belang kunnen zijn zoals het oplossen van burn-out, depressiviteit, extreme vermoeidheid of lichamelijke klachten cq aandoeningen die gerelateerd zijn aan spanning zoals krampen, verminderde werking van het immuunsysteem, etc. Om de potentiele resultaten te onderzoeken en in beeld te brengen wordt dit leertraject aangeboden als een onderzoekstraject. Dit betekent dat je als deelnemer gedurende en ook na het leertraject regelmatig hierop bevraagd zal worden en daarom kun je voor relatief weinig geld deelnemen zoals je hieronder kunt lezen.


7-daags leertraject

Dit transformatief traject is een intensieve en herhalende versie van de workshop waar het tevens mee begint. De twee dagen daarna in het programma zijn voor een extra bewustzijn upgrade en de drie dagen in de 2 maanden die volgen zorgen voor een bestendiging ervan. Daarmee komt het totale programma voor dit leertraject er als volgt uit te zien met 7 bijeenkomsten van een dag, 9.00 tot 16.30:
Week 1: donderdag en vrijdag (workshop)
Week 2: maandag en dinsdag
Week 3,5,8: woensdagen


Praktisch

De kosten per deelnemer probeer ik laag te houden zodat het voor iedereen toegankelijk is.
- € 275,- voor wie een minimuminkomen heeft.
- € 475,- basisprijs
- € 675,- als het vergoed wordt door werk of zorginstantie in het kader van bijvoorbeeld reintegratie, burn-out herstel, behandeling depressiviteit etc.

De prijs is exclusief de kosten voor de lunch. De lunchtijd is op eigen manier in te vullen en er zijn lunchgelegenheden nabij. De locatie is in of nabij Utrecht.

Deelname aan de community voor Next Level Learning is een integraal onderdeel van dit traject en vormt een belangrijk aspect zowel tijdens het programma als daarna. Voor duurzaam resultaat is het belangrijk om hierin te participeren tot minimaal een jaar na het leertraject.

Met het deelnemen aan dit transformatief leertraject sta je toe dat je gemonitord wordt middels vragenlijsten voor en (tot een jaar) na dit leertraject.

Voor deelname aan dit leertraject gelden een aantal voorwaarden zoals:

  • Je bent tussen de 20 en 63 jaar.
  • Je hebt de tool voor Next Level Learning doorlopen en je schat in dat je de oefening die op het eind daarvan is vermeld redelijk kunt uitvoeren.
  • Je gebruikt geen medicijnen of verdovende middelen die het functioneren van de psyche beïnvloeden.
  • Als je de eerste of tweede bijeenkomst ziek bent kun je niet verder deelnemen en kun je in het volgende leertraject opnieuw beginnen.

Uitzonderingen op bovenstaande voorwaarden kunnen worden gemaakt, bijvoorbeeld in het geval van (beperkt) gebruik van antidepressiva. Dit is onderwerp van het intakegesprek.

Voor meer informatie en alle voorwaarden zie de algemene voorwaarden en de pagina op deze website over ‘Resultaten en bijwerkingen’.

Als je interesse hebt in dit transformatief traject neem dan contact met mij op.