Partner in toepassing en onderzoekOp deze pagina kun je lezen hoe je een transitie naar Next Level Effectiviteit in een organisatie vorm geeft, hoe je als partner andere organisaties in deze of andere toepassingen kunt begeleiden en hoe je partner kunt worden in onderzoek naar verdergaande toepassingen.


Next Level Effectiviteit voor organisaties

Organisaties die de stap willen zetten naar Next Level Effectiviteit kunnen met het aanbieden van één type workshop vele toepassingen tegelijkertijd aanbieden, zoals leiderschap, coaching, ondernemen, mediation, welzijn, voorkomen burn-out, career services etc. En daarnaast is er zowel voor de workshopdeelnemers als voor wie zonder workshop willen beginnen met Next Level Learning het community model waarmee de transitie naar Next Level Working zich steeds verder verspreid door de hele organisatie. Het kan dus heel klein beginnen door als organisatie tijd en (een) ruimte beschikbaar te stellen voor activiteiten zoals op de community pagina beschreven.


Partner worden in toepassing

De 2-daagse workshop mag worden aangeboden binnen de eigen organisatie en begeleiders mogen het aanbieden aan hun eigen doelgroep als voldoende personen van de organisatie hebben deelgenomen aan de opleiding. Wie Next Level Learning in de vorm van de tweedaagse workshop (ook) buiten de eigen organisatie wil aanbieden, of voor begeleiders buiten de eigen doelgroep, kan partner worden. Dit ligt vooral voor de hand bij universiteiten en consultancy organisaties in de zakelijke dienstverlening. Partnerorganisaties kunnen zelfstandig workshops aanbieden met het bijbehorende community model. Wie geïnteresseerd is om partnerorganisatie te worden om de tweedaagse workshops te gaan aanbieden is van harte welkom om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek.


Partner worden in onderzoek

Het is ook mogelijk partner te worden in onderzoek naar (nieuwe) verdergaande toepassingen, met name op het gebied van eigen beweging en lichamelijk welzijn. Het gaat om mensen met bijvoorbeeld heel veel (lichamelijke) spanning, burn-out, depressiviteit, extreme vermoeidheid of lichamelijke klachten cq aandoeningen die gerelateerd zijn aan spanning zoals krampen, verminderde werking van het immuunsysteem, etc. Ik heb voor een tweetal zeer veel verdergaande toepassingen theoretisch bekeken wat de effecten van Next Level Learning potentieel zouden kunnen zijn. Daarom heb ik een algemeen 7-daags transformatief traject ontwikkeld om dit te kunnen gaan onderzoeken. Op de betreffende pagina en de pagina van de workshop kun je een idee krijgen hoe het eruit ziet en hoe het werkt.

Partners zijn bijvoorbeeld organisaties, bedrijfsleven, zelfstandig professionals of wetenschappers die willen bijdragen, investeren of samenwerken om deze aanpak op basis van Next Level Learning voor bepaalde toepassingen praktisch beschikbaar en kenbaar te maken voor iedereen. Partners kunnen zelfstandig transformatieve trajectengaan uitvoeren als voldoende personen van de organisatie hebben deelgenomen aan de opleiding.

Wie geïnteresseerd is om partner te worden in dit project is van harte welkom om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek.