Partner in toepassing en onderzoekOp deze pagina kun je lezen hoe je een transitie naar Next Level Effectiviteit in een organisatie vorm geeft, hoe je als partner andere organisaties in deze of andere toepassingen kunt begeleiden en hoe je partner kunt worden in onderzoek naar verdergaande toepassingen.


Next Level Effectiviteit voor organisaties

Organisaties die de stap willen zetten naar Next Level Effectiviteit kunnen met het aanbieden van één workshop vele toepassingen tegelijkertijd aanbieden, zoals leiderschap, coaching, ondernemen, mediation, welzijn, voorkomen burn-out, career services etc. En daarna is er het community model waarmee de transitie naar Next Level Working zich steeds verder verspreid door de hele organisatie. Het kan dus heel klein beginnen tegen relatief lage kosten. De medewerkers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan de reguliere workshops die voor iedereen toegankelijk zijn maar er kunnen ook workshops gegeven worden op locatie. Organisaties hebben de mogelijkheid zelf de workshops te gaan aanbieden als minimaal twee personen van de organisatie hebben deelgenomen aan de opleiding.


Next Level Effectiviteit voor begeleiders

Therapeuten, coaches, trainers etc, kunnen de stap zetten naar Next Level Effectiviteit met hun bestaande doelgroep cq klantenkring zoals beschreven op de pagina over toepassingen. Begeleiders kunnen zelf de workshops gaan geven nadat ze de opleiding hebben gedaan maar kunnen dat ook laten doen door partners zoals hieronder beschreven.


Partner worden in toepassing

Wie Next Level Learning (ook) buiten de eigen organisatie wil aanbieden, of voor begeleiders buiten de eigen doelgroep, kan partner worden. Dit ligt vooral voor de hand bij universiteiten en consultancy organisaties in de zakelijke dienstverlening. Partnerorganisaties kunnen zelfstandig workshops aanbieden met het bijbehorende community model. Wie geïnteresseerd is om partnerorganisatie te worden is van harte welkom om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek.


Partner worden in onderzoek

Het is ook mogelijk partner te worden in onderzoek naar (nieuwe) verdergaande toepassingen, met name op het gebied van eigen beweging en lichamelijk welzijn. Het gaat om mensen met bijvoorbeeld heel veel (lichamelijke) spanning, burn-out, depressiviteit, extreme vermoeidheid of lichamelijke klachten cq aandoeningen die gerelateerd zijn aan spanning zoals krampen, verminderde werking van het immuunsysteem, etc. Er is voor een tweetal zeer veel verdergaande toepassingen theoretisch onderzocht wat de effecten van Next Level Learning potentieel zouden kunnen zijn. Op basis van dit theoretisch onderzoek zou een transformatief traject nodig zijn dat voor een bepaalde doelgroep afgestemd dient te worden naar de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Als vooronderzoek ben ik begonnen met het aanbieden van een algemeen 7-daags transformatief traject. Op de betreffende pagina en de pagina van de workshop kun je een idee krijgen hoe het eruit ziet en hoe het werkt.

Partners zijn bijvoorbeeld organisaties, bedrijfsleven, zelfstandig professionals of wetenschappers die willen bijdragen, investeren of samenwerken om deze aanpak op basis van Next Level Learning voor bepaalde toepassingen praktisch beschikbaar en kenbaar te maken voor iedereen.

Partners kunnen ook zelf de transformatieve trajecten gaan uitvoeren als voldoende personen van de organisatie hebben deelgenomen aan de opleiding.

Wie geïnteresseerd is om partner te worden in dit project is van harte welkom om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek. Ook studenten die in het kader van hun stage of afstudeerproject in bovengenoemde richting bezig willen zijn, zijn van harte uitgenodigd zich te melden.