Meekijken en of ervarenOm professioneel mee te kijken in een leertraject Next Level Learning en of het zelf te ervaren zijn er verschillende opties zoals ik hieronder beschrijf.


Meekijken en ervaren

Deelnemen aan de workshop 'Waarnemen als buitenstaander' is de snelste manier om zelf te gaan ervaren hoe Next Level Learning werkt, wat het (transformatief) oplevert en wat de mogelijkheden ermee zijn. Dat maakt het ook zeer geschikt om professioneel eraan deel te nemen om het niet alleen te ervaren maar ook om vanuit professioneel of wetenschappelijk perspectief ‘mee te kijken’ naar nieuwe toepassingen of het in kaart brengen van de resultaten. Als je vanuit je professionele achtergrond meedoet krijg je 75% korting op de workshop of afstudeerders kunnen vanuit deze context gratis meedoen. Je kunt hier meer over lezen op de pagina over de workshop.


Professioneel meekijken

Je bent ook van harte uitgenodigd om professioneel mee te kijken of anders gezegd partner te worden in een onderzoeksproject naar (nieuwe) verdergaande toepassingen. Bijvoorbeeld heb ik partners nodig voor de monitoring van de effectiviteit van het 9-daagse leertraject, voor de effecten bij de deelnemers ten aanzien van bepaalde toepassingen en partners die samen met mij dit leertraject willen uit ontwikkelen voor bepaalde toepassingen om breed beschikbaar te maken. Partners die geïnteresseerd zijn kunnen deze aanpak met Next Level Learning voor bepaalde toepassingen overnemen, zelf gaan aanbieden of gaan vermarkten.

Partners zijn bijvoorbeeld organisaties, bedrijfsleven, zelfstandig professionals of wetenschappers die willen bijdragen, investeren of samenwerken om deze aanpak op basis van Next Level Learning voor bepaalde toepassingen praktisch beschikbaar en kenbaar te maken voor iedereen.

Wie geïnteresseerd is om partner te worden in dit project is van harte welkom om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek. Ook studenten die in het kader van hun stage of afstudeerproject in bovengenoemde richting bezig willen zijn, zijn van harte uitgenodigd zich te melden.


Transformatief 9-daags leertraject

Informatie over het 9-daagse leertraject vind je op de pagina 'Transformatief 9-daags leertraject'.