Community for Next Level LearningVoor wie ieder moment van het dagelijks leven de (transformatieve) resultaten wil kunnen bereiken zoals beschreven op (de homepagina) van deze website is deze community for Next Level Learning opgezet, of anders gezegd, wordt het met behulp van deze community makkelijker om op de next level te blijven of erop terug te komen.

Je kunt deelnemen aan de Community for Next Level Learning als je al begonnen bent met Next Level Learning en bijvoorbeeld een workshop, opleiding of een leertraject Next Level Learning doorlopen hebt. Het idee van een community is ontstaan omdat je samen relatief eenvoudig tot Next Level Learning komt waar het individueel vrijwel onmogelijk is.


Activiteiten

Een enkeling kan na een leertraject van een paar dagen Next Level Learning individueel verder om het niveau van Next Level Learning te bereiken in het dagelijks leven. De meesten zullen echter enige herhaling nodig hebben met anderen om tot Next Level Learning te komen of erop te blijven. Herhaling zorgt ervoor dat iets dieper kan doordringen en we er meer bewustzijn op krijgen en dat is om op de next level te blijven cruciaal. De activiteiten van deze community zijn daarom vooral op herhaling gericht.

Het plan is om vanaf september 2019 operationeel van start te gaan met de community en de volgende activiteiten waaraan je kunt deelnemen:

  • De LinkedIn groep vind je via deze link waarmee je (vanaf september 2019) kunt aanmelden bij de Community voor Next Level Learning en op de hoogte blijft van de herhalingsactiviteiten.
  • In de community kun je andere deelnemers (terug) vinden, die je bijvoorbeeld hebt ontmoet in een leertraject zoals workshop of opleiding, waardoor je samen aan ‘herhaling’ kunt gaan doen (bijvoorbeeld door middel van Skype of live elkaar te ontmoeten).
  • Herhalingsbijeenkomsten die regelmatig georganiseerd zullen worden zijn bedoeld om samen met anderen ‘oefeningen’ te herhalen die wezenlijk hetzelfde zijn als in het leertraject waarmee je begonnen bent zoals een workshop. Je leert ook (weer) nieuwe deelnemers van de community kennen. Het plan is om in oktober van 2019 van start te gaan met herhalingsbijeenkomsten.
  • Bijeenkomsten waar je bijvoorbeeld via skype aan mee kunt doen zijn in de exploratiefase. Deze bijeenkomsten zullen vooral gericht zijn op vragen van de deelnemers en oefeningen met alle deelnemers op dezelfde manier als ook in de workshop en opleiding plenair worden gedaan.
Deze pagina zal nog regelmatig geüpdatet worden.